عدم اجرای طول عمق گمانهها بهصورت آزادانه در مجاورت تاسیسات شهری
قبل از اجرای نیلینگ باید آزمایشهای خاک برای تعیین نوع خاک، ظرفیت باربری و لایههای خاک زیرین توسط گمانهزنی انجام شود.
حالا نیاز است که انواع گسیختگیهای سیستم نیلینگ که در مرحله طراحی ذکر گردید را تعریف کنیم. در طراحی، دو شرایط حدی وجود دارد که باید موردبررسی و تحلیل قرار گیرند.
کاربرد اصلی این دستگاه در عملیات بتنی مانند ساخت مخازن، احداث سازههای بتنی و دیوارهای حائل است.
این اقدامات باعث کاهش احتمال بروز مشکلات مرتبط با نفوذ آب و حفظ پایداری دیواره گود میگردد.
در نهایت، توسعه و ارتقاء دانش فنی و مهارت اجرایی در این زمینه، به بهبود عملکرد و کاهش مخاطرات احتمالی این روش منجر خواهد شد.
برای حصول از قرارگیری کامل دوغاب در میان میلگرد و خاک کنارهی نیلینگ چیست چاهک (کاور)، باید اسپیسرها یا قطعاتی را در طول و بین میلگرد و دیواره داخلی قرار دهیم.
دستگاه ژنراتور برق، مسئول تولید و ارائه انرژی الکتریکی در فرآیند نیلینگ است. این وسیله به کمک یک موتور مخصوص که به سه حالت گازوئیلی، بنزینی و گازی ممکن است عمل کند، نیروی حرکتی را به برق تبدیل میکند.
در مرحله بعد، با استفاده از محاسبات دقیق و جداول ساده شده، طراحی اولیه صورت میگیرد. سپس باید به پارامترهای مهمی شامل مقاومت اتصال میخها، قدرت پیوند بین دوغاب و خاک (چسبندگی) و طول و فاصله آنها از یکدیگر، دقت شود.
برای اجرای میخکوب در سازههای مختلف لازم است که فاکتورها و نکات مختلفی را مد نظر قرار داد تا نیلینگ بهترین عملکرد و کارایی را داشته باشد. از مهمترین نکات میتوان موارد زیر را رعایت کرد:
بخش اصلی سیستم نیلینگ، میلگردهای فولادی هستند. این میلگردها را که میخ یا نیل نامیده میشوند در چاهکها قرار داده و به صورت درجا دوغاب ریزی میکنند.
مرحله پنجم: اجرای روکش موقت و لیفت ها بعدی تا تراز نهایی
بسیار بسیار عالی بود. واقعا راحت وروان و کامل توضیح دادید.
روش انکراژ دارای قدرت بیشتری در زمینه مهار نیروهای رانشی و ریزشی زمین برخوردار است